Opsætning af filt udføres med et smukt resultat for øje

Har du brug for professionel hjælp til opsætning af filt?

Opsætning af filt kan være et tidskrævende arbejde, og det kan være svært at få et flot og ensartet resultat, hvis man ikke selv har erfaring med at arbejde med materialet. Hos Malermester Henning Jørgensen har vi mange års erfaring inden for malerfaget, og vi har derfor også stor erfaring med opsætning af filt.

Vi opsætter filt og udfører meget andet malerarbejde for både private kunder såvel som erhvervskunder. Vi holder selv til i Havdrup, og herfra kører vi ofte ud til opgaver for vores kunder i lokalområdet samt i både Solrød, Karlslunde, Greve og omegn.

5 fordele ved at vælge vores malerfirma

Når du vælger at lade lige netop vores malerfirma varetage din opgave i forbindelse med opsætning af filt, så kan du blandt andet nyde godt af følgende fordele:

  1. ​Vi har fokus på at sikre dig et smukt resultat
  2. ​Vi garanterer dig veludført arbejde i en høj kvalitet
  3. ​Vi varetager gerne både store og små opgaver
  4. ​Vi har et stort fokus på din tilfredshed
  5. ​Vi tilbyder fair priser

Vi hjælper også gerne med dit øvrige malerarbejde

Vi tilbyder ikke kun vores hjælp i forbindelse med opsætning af filt. Vi hjælper dig også gerne med alt dit øvrige malerarbejde. Det kan for eksempel være den indledende fuldspartling eller det afsluttende malerarbejde. Vi har både erfaringen og kompetencerne til at kunne varetage stort set alle opgaver inden for vores fag, og vi gør det gerne i en totalentreprise, hvis du ønsker det.

Kontakt os og få beregnet en pris på din filtopsætning

Vi beregner gerne et skræddersyet og ganske uforpligtende tilbud til dig på lige netop den opgave, som du har brug for vores hjælp til. Det gælder, uanset om der er tale om opsætning af glasfilt, opsætning af glasvæv eller noget helt tredje på væg eller loft.

Vi udfører professionelt arbejde i høj kvalitet, og vi gør det til konkurrencedygtige priser. Skal vi også hjælpe dig? Kontakt os for mere information.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Malermester Henning Jørgensen

Bistrupvang 5, 4622 Havdrup

​CVR: 27659993

Kontaktoplysninger

Telefon: 26 27 18 00

E-mail: dinmaler@info.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.