Dygtig malermester, der kan klare enhver opgave

Håndelag og ekspertise hos Malermester Henning Jørgensen

Hos Malermester Henning Jørgensen sætter vi en stor ære i at aflevere et smukt resultat af høj kvalitet. Det bliver nemt uoverskueligt at stå med det store malerarbejde alene. Bare klargøring og oprydning tager mange timer, når du ikke er vant til det.

Så hvorfor ikke hyre en professionel maler? Hos vores malerfirma får du en god pris, og vi har håndelaget og ekspertisen, så du kan bruge dine kræfter på noget andet. Vi kører med glæde til Solrød og Karlslunde, Havdrup, Greve og hele oplandet, og sørger for ekstra farve i dit hjem.

Din malermester til stort og småt malerarbejde

Uanset hvad du mangler hjælp til, står vi klar med pensel og rulle. Vi kan stå for maling af døre, maling af vinduer, maling af loft og alt, hvad du ellers kan komme i tanke om, der skal skifte kulør eller friskes op.

Skal dit hundehus være hot pink, skal dit køkken være kaki, eller skal hele din virksomhed være hvid, så ordner vi dit malerarbejde i en håndevending. Ingen opgave er for stor, og ingen er for lille.

Vores dygtige hold af malermestre er klar til det hele – og det endda til en billig pris.

Vi hjælper både kunder som vil have malet privat, men også i erhverv. 

Vores uforpligtende tilbud koster ikke noget

Vores priser er konkurrencedygtige hos Malermester Henning Jørgensen – men det går ikke udover vores håndværk. Det sætter vi også en ære i, så du kan blive tilfreds med vores rådgivning og løsninger.

Hvis du står med en opgave, du har brug for hjælp til, skal du endelig bare ringe, så kan vi give dig et godt tilbud. Det koster ikke noget, og du binder dig ikke til en aftale, når vi tager en snak om, hvad du har brug for til dit malerarbejde.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Malermester Henning Jørgensen

Bistrupvang 5, 4622 Havdrup

​CVR: 27659993

Kontaktoplysninger

Telefon: 26 27 18 00

E-mail: dinmaler@info.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.